ILMOITTAUTUMINEN TEATTERIMATKALLE 

Ilmoittautumistapa on muuttunut. Olemme hankkineet ”päivystyspuhelimen”. Siihen ilmoittaudutaan ensisijaisesti tekstiviestillä.

ESIMERKKI ILMOITTAUTUMISESTA 

Esimerkki tekstiviestistä puhelimeen 044 2475 158. Tallenna numero! 

Esimerkkimatka on Porissa tammikuun alussa ja matkalle lähtevät Tauno ja Liisa (viestissä on oltava myös sukunimet. Jos et tiedä kuka tulisi kaveriksi, niin kirjoita vain kaveri, jos haluat varmistaa paikkanne heti

Pori 1.1. Tauno Takkunen ja Liisa Nekkunen 

Vastaukseksi tekstiviestiisi saat: OK tai kiitos ilmoittautumisesta. Näin ilmoittautumisesi on mennyt perille. 

Voit myös soittaa, mutta mieluummin klo 16 jälkeenSaattaa olla, että puheluusi ei pystytä vastaamaan heti. Silloin saat esimerkiksi viestin: Soitan myöhemmin tai Voitko soittaa klo X jälkeen uudelleen. Odota tekstiviestiä ja yhteydenottoa rauhassa. 

Sähköpostilla ei tällä hetkellä voi ilmoittautua!

ILMOITTAUTUMINEN JA ESTE
Ilmoittautumiset kannattaa tehdä ajoissa, koska Teatterikerho lunastaa lipun ilmoittautumisajan umpeuduttua. Jos et ilmoittautumisesi jälkeen pääse mukaan, yritä etsiä itsellesi sijainen. Teatterikerhon hallitus on tehnyt päätöksen yhtenäisestä käytännöstä erikoistapauksissa. 

Esityksistä kannattaa kysellä peruutuspaikkoja. 


-----

TULEVAT MATKAT JA TOIMINTA 2024

Armi

Lauantai 15.6.2024 kello 13.00, Ilmajoen ooppera, Ilmajoki 

Bussi lähtee kello 8.00 Savilasta. 

Lippu, bussi, väliaikatarjoilu ja ruokailu esityksen jälkeen yht. 145 € (ei-jäsen 155 €). 

Ilmoittaudu 29.4. mennessä tekstiviestillä 044–2475 158. 

Ilmoittautumisen jälkeen maksetaan etumaksu 80 € pankkiin (FI68 4108 0012 3006 98). Loppumaksu bussissa.

Armi Ratian tarina on täynnä legendaarisia Marimekko-kaskuja, juhlia, menestyksen aallonharjaa ja vastapainona suurta epätoivoa, pettymyksiä, vihaa sekä taistelua rakkauden saamisesta ja antamisesta. 

Ooppera luo muotokuvan vahvana tunnett naisesta, Armista. Armi Ratia on ollut rakentamassa identiteettiämme ja antanut vahvan äänen suomalaiselle muotoilulle. Hänen yhdessä miehensä kanssa perustama tekstiiliyritys Marimekko on jatkanut maailmanvalloitustaan 50-luvun jälleenrakentamisen ajoista tähän päivään. Ilmajoen ooppera-areena Kyrönjoen varrella on täydellinen tausta luonnonlapsi Armin tarinan kehykseksi. 

Oopperan lähtöidean isä on edesmennyt säveltäjä Jaakko Kuusisto, joka näki Armin tarinan ja lakeuden maiseman sointuvan täydellisesti yhteen.


Köyliönsaaren Kertte

Sunnuntai 7.7. Tuiskula

Bussi lähtee Savilasta klo 11.30.  Lippu, bussi ja väliaikakahvi 35 € (ei-jäsen 40 €). Ilmoittaudu 20.6. mennessä tekstiviestillä 044–2475 158. Maksu bussissa.

Jos jostakin Köyliö tunnetaan, niin murhamies Lallista, piispa Henrikistä ja Lallin vaimosta, jota Eevan tavoin on luonnehdittu heikkoutensa kautta: ’Kerttu, kavala emäntä’. Köyliöläiset ovat kautta aikojen kääntäneet Lallin tunnettuutta edukseen ja Lallin tekoa on lähestytty myös oman aikakautensa eläjän epäluulona vierasta valloittajaa kohtaan, ensimmäisen patriootin puolustautumisena jopa. Legenda Lallin kohtalosta on kuitenkin karu ja sen todenperäisyydestä tutkijat edelleen kiistelevät, mikä on mielenkiintoista ilmiönä.
Jospa vuoden 1156 tapahtumilla onkin ollut toisenlainen tausta ja seuraukset, mihin olemme historiankirjoituksessamme tottuneet? Kirjailija Paula Havaste on Vihat-romaanisarjassaan kertonut vaihtoehtoisesta tapahtumien kulusta, oman aikakautensa ihmisten elämänpiiriä ja ympäröivää maailmaa tarkkanäköisemmin tulkitsevan tarinan uhrautuvaisuudesta ja suuresta rakkaudesta. Joka tapauksessa Havasteen saaga on köyliöläisittäin vapauttava ja uskottava. Kristilliseen tulkintaan perustuva tarina piispantappajasta on ymmärrettävä, mutta ohittaa suomalaisen 1100-luvun eläjää ympäröivän maailman, sen että jumaluutta oli ihmisiä ympäröivässä luonnossa ja usko kaiken tarkoitukseen haettiin sen luomista merkeistä, oksista poluilla tai äänistä puissa. Pakanuuskin oli uskoa joihinkin ulkopuolisiin voimiin ja niiden ehdoilla ja ohjaamina elettiin.JÄSENEDUT, ILMOITTAUTUMISET JA LOGO-KASSIT

Rauman kaupunginteatteri

Esityksen arkisin maanantaista torstaihin saat kaupunginteatterissa lipun edullisemmin. Ilmoita lippua ostaessasi, että olet Rauman Teatterikerhon jäsen. Käytä etu hyväksesi ja nauti kotiteatterimme laadukkaista esityksistä. 

Ilmoittautuminen matkalle ja este
Ilmoittautumiset kannattaa tehdä ajoissa, koska Teatterikerho lunastaa lipun ilmoittautumisajan umpeuduttua. Jos et ilmoittautumisesi jälkeen pääse mukaan, yritä etsiä itsellesi sijainen. Teatterikerhon hallitus on tehnyt päätöksen yhtenäisestä käytännöstä erikoistapauksissa. 

Jäsenmaksu
Rauman Teatterikerhon jäsenmaksun suuruus on 10 euroa. 

Tilinumero on FI68 4108 0012 3006 98.

Logokassit
Teatterikerholla on omalla logolla olevia kasseja. Väri musta, jossa logo kullalla. Kasseja voi ostaa teatterimatkoilla tai suoraan hallituksen jäseniltä. Kassin hinta on 8,00 euroa. 


 

Etsi