LASTENTEATTERI MERITÄHTI

Rauman Teatterikerho ry:n Meritähti on tarkoitettu alakouluikäisille, jotka haluavat oppia monipuolista teatterin tekemistä sekä näytellä rennosti oman taitotason mukaan ilman sitouttavaa opetussuunnitelmaa. Lastenteatteri Meritähdessä  näytelmä tehdään aina joulu- ja kevätjuhliin. Kerho voi myös esiintyä Kellariteatterin ulkopuolella. 

Meritähti kokoontuu 2019-2020 lukukauden aikana keskiviikkoisin kello 16.30-18.00 Rauman kellariteatterissa (sisäänkäynti Urheilukadun puolelta). 

Kerhossa harjoiteltiin leikillisesti erilaisia näyttämöllä ja kulissien takanakin tarvittavia taitoja, kuten mm. kokonaisilmaisua, äänen- ja tilankäyttöä, maskeerausta, lavasteiden tekoa, musiikin luomista, puvustamista ja valojen käyttöä. Lisäksi nuori pääsi itse ideoimaan ja vaikuttamaan yleisölle esitettävien näytelmien käsikirjoituksiin. 

Jokaisella kerralla oli aina oma teemansa, ja pienryhmissä pääsee jokainen illan lopuksi näyttelemään turvallisessa porukassa. Kuva-arkistosta löydät kuvia Meritähdistä rooliasuissa. 

Ryhmän maksimikoko on 12 nuorta (lisäksi 3 henkilöä otetaan varasijoille). Tällä hetkellä ryhmä on täynnä, emmekä valitettavasti voi ottaa uusia meritähtiläisiä ryhmään. Pääsy Meritähteen vahvistetaan sähköpostitse. 

Kausimaksu oli 20 euroa per meritähtiläinen. Kerhosta voi kysellä lisää ohjaaja/kerhonvetäjältä: Tanja Uskali, tanusk@luukku.com tai tekstiviestillä numeroon 0400 839 996.

 

(c)2018, All Rights Reserved