ILMOITTAUTUMISET TEATTERIMATKALLE

Ilmoittautumiset voit tehdä suoraan Toini Järvelle (toini.jarvi@gmail.com tai puhelimitse 040 5333 373) tai yhteydenottolomakkeella. Muista odottaa aina vahvistusta, kun ilmoittaudut sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeella. Vahvistus varmistaa viestisi perilletulon. 


MATKAT JA TOIMINTA VUONNA 2020 

Sound of Music, 5.2. klo 18.00 Tasala, Luvia 

Lähtö Savilasta kello 16.45. Lippu, väliaikakahvi ja bussi 35 euroa (ei-jäsen 40 euroa). Sitova ilmoittautuminen 13.1.2020 mennessä.  

Rakastettu musikaali kertoo itävaltalaisesta von Trappin perheestä. Nonnbergin luostarin nuori ja eläväinen nunnakokelas Maria lähetetään leski-kapteeni von Trappin seitsemän lapsen kotiopettajattareksi. Perheen äidin kuoltua surun murtama isä on pitänyt lapsilleen tiukkaa kuria, leikkejä ja musiikkia ei talossa suvaita. Helläsydäminen ja lempeä Maria ei voi hyväksyä isän ankaraa suhtautumista lapsiinsa ja päättää, että asialle on tehtävä jotain. Marian sydämellisyys ja iloinen musisointi tuovat lohtua äidittömälle lapsikatraalle, ja lopulta sinnikkyydellään hän voittaa puolelleen niin lasten kuin kapteenin sydämet.


Linnaisten kartanon vihreä kamari, 22.3. klo 15.00, Nokia

Lähtö Savilasta kello 11.15. Lippu, väliaikatarjoilu ja bussi yhteensä 40 euroa (ei-jäsenen 45 euroa). Menomatkalla poikkeamme ABC:llä, jossa omakustanteinen ruokailumahdollisuus. Sitova ilmoittautuminen Toinille 21.2. mennessä. 

Kotimainen, romantiikkaa, jännitystä ja hupaisia hetkiä sisältävä tarina, jonka lumoavan kaunis näyttämökuva ja puvustus vievät historialliseen kartanomiljööseen. Perustuu Topeliuksen teokseen ”Gröna kammarn i Linnais”. Ei ole aikaisemmin esitetty teatterissa.


Vilpitön mieli, 18.4. kello 13.00, Tampere

Lähtö Savilasta kello 9.15. Lippu ja bussi yhteensä 50 euroa (ei-jäsen 55 euroa). Ei varattu väliaikatarjoilua. Sitova ilmoittautuminen Toinille 17.3. mennessä.

Vilpitön mieli on tositapahtumiin perustuva hulvaton seikkailu, jossa väärennetyn taiteen myynnillä leveästi elänyt Jouni valloittaa koko Etelä-Suomen. ”Suomalaiskodit ovat täynnä väärennöksiä. Niitä on niin paljon, että pahaa tekee”. Tätä Jounin uskomatonta tarinaa ei olisi kirjoitettu ilman lempääläläistä Taiteilijaa, jonka siveltimestä lähtivät Haloset, Schjerfbeckit, Gallen-Kallelat, Särestöniemet ja Edelfeltit. Ja Jouni-poika teki kauppaa! Rahaa tulee ovista ja ikkunoista, taide vaihtaa omistajaa parkkipaikoilla, Ateneum jakelee löyhästi aitoustodistuksia, naiset vaihtuvat ja vauhti kiihtyy kunnes koittaa hiljaisuus. Uskomatonta mutta totta! Jouni Rannan ja Marko Erolan kirjan pohjalta kirjoittanut ja ohjannut Panu Raipia. Musiikeista vastaa Costello Hautamäki. Rooleissa nähdään kova kolmikko: Jani Karvinen, Petra Karjalainen ja Ola Tuominen.


Niskavuoren nuori emäntä, 16.5. kello 14.00, Turku
Lähtö Savilasta kello 9.00. Lippu ja bussi yhteensä 60 euroa (ei-jäsen 65 euroa). Ennen esitystä aikaa Turussa oman valinnan mukaan ruokailla ja tehdä ostoksia. Sitova ilmoittautuminen Toinille 15.3. mennessä. 

Niskavuoren nuori emäntä on Hella Wuolijoen näytelmä vuodelta 1940. Siinä Wuolijoki näytti kansalle uudenlaisen kuvan synnytystuskia kärsivän Suomen naisista. Niskavuorella kaapin paikan määrääkin emäntä, miesten jäädessä pelinappuloiksi. Mutta suurin määräysvalta talossa on rahalla. Elokuvana ja lukuisia kertoja näyttämöllä nähdystä klassikkoteoksesta on luvassa oopperamaisen näyttävä modernisointi, jonka ohjaa Päänäyttämölle Susanna Airaksinen, joka kuvailee helmikuussa 2020 ensi-iltansa saavaa esitystä kohtuuttomaksi ja melodramaattiseksi tahtojen taisteluksi. Sisällölliseksi vertailukohdaksi hän heittää hymyillen Dallasin ja Tuulen viemää -saagan. Mukana näyttämöllä ovat lähes kaikki Turun Kaupunginteatterin näyttelijät. Ensemblen keskiössä Loviisana loistaa Minna Hämäläinen.


Hiljaiset perivät maan, 13.6. kello 13.00, Ilmajoki
Lähtö Savilasta kello 8.00. Lippu, bussi, väliaikakahvi ja ruokailu esityksen jälkeen Trahteerissa yhteensä 133 euroa (ei-jäsen 143 euroa). Sitova ilmoittautuminen Toinille 14.2. mennessä. Ennakkomaksu 73 euroa maksetaan tilille 15.2. mennessä (tili: FI 66 4450 2320 081592, viite 123). Huom! Ei jäsentilille. Loppumaksu 60 euroa kerätään bussissa. 

Hiljaiset perivät maan – ooppera lapuanliikkeestä on vavahduttava kertomus rakkaudesta aikana, jolloin mustat autot herättivät pelkoa lakeudella, oikeus otettiin omiin käsiin ja lapuanliike repi erilleen pohjalaisen kyläyhteisön. Tarinan keskiössä ovat Olavin ja Reginan, työläisen ja porvaristytön rakkaustarina, sekä aatteen rikkoma Turakan perhe. Oopperan säveltää lukuisista näyttämöteoksistaan tunnettu Jukka Linkola ja libreton kirjoittaa Tuomas Parkkinen, joka myös ohjaa teoksen.. Parkkinen on aiemmin ohjannut Ilmajoen Musiikkijuhlien menestysoopperat Taipaleenjoki ja Mannerheim. Kesällä 2020 Kyrönjoen rannalla nähdään niin muilutuksia, työväen iltamia, koskettavia kohtaamisia kuin talonpoikaismarssin mittasuhteet saavuttavia joukkokohtauksia. Päärooleissa baritoni Ville Rusanen, sopraano Saara Kiiveri ja näyttelijä Taneli Mäkelä. Monet pitävät meteliä itsestään. Silti maata pyörittävät hiljaiset, nöyrät miehet ja naiset. Enemmistö. 


Me tulemme taas, 18.7. kello 15.00, Nokia
Lähstö Savilasta kello 11.15. Lippu, bussi ja väliaikatarjoilu yhteensä 40 euroa (ei-jäsen 45 euroa). Menomatkalla poikkeamma ABC:llä, jossa omakustanteinen ruokailumahdollisuus. Sitova ilmoittautuminen Toinille 30.6. mennessä. 

Reino Helismaan käsikirjoittamassa tukkilaiskomediassa ”Me tulemme taas” soi laulu komeasti, kun tukkilaiset saapuvat Myllärin Kaisan savotalle. Kylä tytöt ovatkin jo odotelleet kevättä ja virtojen tuomia Pohjolan poikia. Kartanon omistaja Konsta havittelee Kaisan myllyä ja maita. Eugen, hänen poikansa, kosiskelee Kaisan tytärtä, Satua. Mutta kuka on tuntematon, joka saapuu savotalle parahiksi, kun tarvitaan lisää miehiä. Kauan vanhanapoikana säilynyt tukkilainen Alpertti vierailee Kaisan kahvipannun äärellä useasti , vaikkakin muistaa hyvin tähän asti noudattamansa viisauden: ”Älä istu kahden kesken lesken kanssa, jos välttää voit”, sanoo Siirakki.JÄSENEDUT, ILMOITTAUTUMISET JA LOGO-KASSIT

Rauman kaupunginteatteri

Esityksen arkisin maanantaista torstaihin saat kaupunginteatterissa lipun edullisemmin. Ilmoita lippua ostaessasi, että olet Rauman Teatterikerhon jäsen. Käytä etu hyväksesi ja nauti kotiteatterimme laadukkaista esityksistä. 


Ilmoittautuminen matkalle ja este
Ilmoittautumiset kannattaa tehdä ajoissa, koska Teatterikerho lunastaa lipun ilmoittautumisajan umpeuduttua. Jos et ilmoittautumisesi jälkeen pääse mukaan, yritä etsiä itsellesi sijainen. Teatterikerhon hallitus on tehnyt päätöksen yhtenäisestä käytännöstä erikoistapauksissa. 


Jäsenmaksu
Rauman Teatterikerhon jäsenmaksun suuruus on 10 euroa. 


Logokassit
Teatterikerholla on omalla logolla olevia kasseja. Väri musta, jossa logo kullalla. Kasseja voi ostaa teatterimatkoilla tai suoraan hallituksen jäseniltä. Kassin hinta on 8,00 euroa. 


 

(c)2018, All Rights Reserved