TULOSSA OLEVAT TEATTERIMATKA 

Ilmoittautumiset voit tehdä suoraan Toini Järvelle: toini.jarvi@gmail.com tai puhelimitse 040 5333 373 tai yhteydenottolomakkeella.

Muista odottaa aina vahvistusta, kun ilmoittaudut sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeella. Vahvistus varmistaa viestisi perilletulon. 


MATKAT JA TOIMINTA VUONNA 2019 

23.1.2019 klo 19.00 Fame-musikaali, Rauma-sali

Lipun hinta jäsenille alehintaan 20 euroa. Jokainen tulee omatoimisesti Rauma-saliin, Satamakatu 26. Maksu kerätään paikan päällä. Sitova ilmoittautuminen Toinille 1.1. mennessä.

Fame-musikaali on kasvutarina nuorista esittävän taiteen opiskelijoista matkalla tähteyteen. Koskettavan kasvutarinan pääosissa ovat juuri nämä opiskelijat, joiden elämä on täynnä ystävyyttä, intohimoa ja rakkautta. 1980-luvun New Yorkiin sijoittuva musikaali säkenöi aikakautensa henkeä ja valloittaa katsojat vahvalla energiallaan. Esiintyjinä nuoret, joita ohjaa Lauri Ketonen.


5.2.2019 klo 18.00 Kulkurin valssi, Luvia, Tasala

Lähtö Savilasta bussilla kello 16.45. Lippu, bussi ja väliaikatarjoilu hinta yhteensä 35 euroa, ei-jäsenille hinta 40 euroa. Maksu kerätään bussissa. Sitova ilmoittautuminen 13.1. mennessä Toinille.

Joel Elstelän käsikirjoittamassa näytelmässä suomalainen liikemies on viettänyt aikaa Pietarissa, mutta joutuu vasten tahtoaan kiivaan ruhtinaan kanssa sanaharkkaan ja kaksintaisteluun. Ammuttuaan niljakkaan ruhtinaan hän pakenee sirkusseurueen avulla. Matka jatkuu mustalaisten pariin ja lopulta hän päätyy kulkurin tamineissa kartanolle. Jossa palkollisen pesti saa hänet tutustumaan lähemmin kartanon kauniiseen tyttäreen. Joka paikassa tyypillä on tapana sotkeutua kauniisiin naisiin, mutta valitettavasti siitä seuraa ongelmiakin ja siksi matkan pitää jatkua. Onneksi tarinalla on onnellinen loppu.


23.2.2019 klo 13.00 Musta Saara, Helsingin kansallisteatteri. Esityksen jälkeen ruokailu ravintola Caverassa, Helsinki

Lähtö lauantaina 23.2. kello 8.15 bussilla Savilasta. Lähtö paluumatkalle ruokailun jälkeen noin kello 19.00 takaisin Raumalle. Lippu, bussi ja ruokailu ravintola Cavernassa esityksen jälkeen notkuvissa monipuolisissa ruokapöydissä yhteensä 120 euroa tai ilman ruokailua hinta 80 euroa jäsenille. Ei-jäsenille hinta 125 euroa. Sitova ilmoittautuminen Toinille 22.1. mennessä. Maksut kerätään bussissa.

Musta Saara on vauhdikas, hauska ja älykäs sirkus maailmasta, jossa elämme. Tarinankuljettajina nähdään kolme kotimaista tähtinäyttelijää: Sinikka Sokka, Ulla Tapaninen ja Tiina Wickström. Unioni on luvannut rahaa uusien, modernien asuntojen rakentamiseksi Transilvaniaan Romaniaan romaneille. Asuntoalueen alta on purettu suursikala, sitten ovat rahat kadonneet. Romanit jatkavat matkaansa Ranskaan, Camarguen suistoon omaa suojeluspyhimystään tapaamaan, mutta matka takkuilee, kun vastaan tulevat husaarit, jotka puolustavat maataan ottomaaneja ja janitsaareja vastaan.


8.3.2019 klo 19.00 Miehenkäyttöopas, Rauma-sali, Rauma. Tarjoilu ennen esitystä kello 18.00 alkaen.

Jokainen tulee omatoimisesti Rauma-saliin, Satamakatu 26. Lippu tarjoiluineen jäsenille alehintaan 25 euroa. Sitova ilmoittautuminen Toinille 7.2. mennessä. Maksut kerätään paikan päällä.

Miehenkäyttöopas tarjoaa komedian keinoin työkaluja heille, jotka haluavat oppia miehistä ja miehenä olemisesta lisää. Mitä miesten päässä oikeasti liikkuu? Entä pystytäänkö miesten toimintaan vaikuttamaan? Ennakkoluulot saavat kyytiä oikein kunnolla, kun lavalla kohtaavat muun muassa lapsen tasolle taantuva keski-ikäinen mies sekä mies, joka uskaltaa tuntea ja rakastaa - ja muistaa jopa anopin syntymäpäivän. Asiaa vehkeestä ja vähän sen vierestäkin tarjoilevat näyttelijät Jukka Rasila ja Mika Räinä. Miehiseen maasstoon kaksikkoa ohjailee ohjaaja Kalle Lamberg. Esitys on ainoa Raumalla.


26.4.2019 klo 19.00 Moottoritie on kuuma, Domino-teatteri, Turku

Lähtö bussilla kello 17.15 Savilasta. Lippu ja bussi yhteensä 40 euroa, ei-jäsenille hinta 45 euroa. Sitova ilmoittautuminen Toinille 25.3. mennessä. Maksu kerätään bussissa.

Raikas komedia unohtumattomasta roadtripistä. Viisikymppinen työtön leopardikuoseja rakastava Raakel, nelikymppinen hissukka perheenäiti Sari ja Raakelin parikymppinen tytär, supertiedostava vegaani Linda ottavat äkkilähdön ja kaasuttavat kohti tuntematonta - suuntana mikä tahansa tämänhetkinen elämä. Matkan varrella naiset nauttivat vauhdin huumaa, vetävät skumppaa, sekaantuvat laittomuuksiin, laulavat karaokea ja ratkovat elämää suurempia kysymyksiä.


7.7.2019 kello 13.00 Tuiskula, Kokemäki

Lähtö kello 11.30 bussilla Savilasta. Lippu ja bussi yhteensä 25 euroa, ei-jäsenille 30 euroa. Sitovat ilmoittautuminen 6.6. mennessä Toinille. Maksu kerätään bussissa.

Tarkempaa tietoa esityksestä ei vielä ole, mutta luotamme Tuiskulan teatterin antiin, josta olemme saaneet nauttia usein aiemminkin. Ruokailua Suontaustassa emme tällä kertaa saaneet, koska siellä on kyseisenä päivänä varaus. Väliajalla saa ostaa makkaraa tai muuta nautittavaa. Tarkemmat tiedot lähempänä ajankohtaa Raumalaisessa.

 

 

MUITA JÄSENETUJA

Rauman kaupunginteatteri

Esityksen arkisin maanantaista torstaihin saat kaupunginteatterissa lipun edullisemmin. Ilmoita lippua ostaessasi, että olet Rauman Teatterikerhon jäsen. Käytä etu hyväksesi ja nauti kotiteatterimme laadukkaista esityksistä. 

Ilmoittautumiset kannattaa tehdä ajoissa, koska Teatterikerho lunastaa liput ilmoittautumisajan umpeuduttua. Jos et ilmoittautumisesi jälkeen pääse mukaan, yritä etsiä itsellesi sijainen. Teatterikerhon hallitus on tehnyt päätöksen yhtenäisestä käytännöstä erikoistapauksissa. 

Rauman teatterikerhon jäsenmaksun suuruus on 10 euroa. 

 Teatterikerholla omalla logolla olevia kasseja. Väri musta, jossa logo kullalla. Kasseja voi ostaa teatterimatkoilla tai suoraan jäseniltä. Kassin hinta on 8,00 euroa.  

(c)2018, All Rights Reserved