TULOSSA OLEVAT TEATTERIMATKAT

Ilmoittautumiset voit tehdä suoraan Toini Järvelle (toini.jarvi@gmail.com tai puhelimitse 040 5333 373) tai yhteydenottolomakkeella. Muista odottaa aina vahvistusta, kun ilmoittaudut sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeella. Vahvistus varmistaa viestisi perilletulon.


MATKAT JA TOIMINTA VUONNA 2019  

Tervetuloa syyskokoukseen tiistaina 22.10. kello 14.00 Buena Vistan kabinettiin.


Notre Damen kellonsoittaja, 26.10. kello 14.30, Tampereen Teatteri, Tampere

Lähtö kello 10.45 bussilla Savilasta. Lippu ja bussi yhteensä 80 euroa, ei-jäsenet 85 euroa. Menomatkalla poikkeamme ABC:llä (omakustanteinen ruokailu). Sitova ilmoittautuminen 25.9. mennessä.  

Notre Damen kellonsoittaja perustuu Disneyn animaatioelokuvaan ja Victor Hugon saman nimiseen romaaniin. Musikaali kertoo rohkeudesta ja sorrosta, vihasta ja rakkaudesta - taistelusta paremman maailman puolesta. Sen jännittävät ja mukaansatempaavat tapahtumat sijoittuvat 1400-luvun lopun Pariisiin. Kellonsoittaja Quasimodo on hyväsydäminen, mutta epämuodostunut hylkiö. Kyttyräselkäisenä hän on elänyt koko ikänsä Notre Damen katedraalin suojissa, sieltä koskaan poistumatta. Yksi päivä muuttaa Quasimodon, hänen isäntänsä arkkidiakoni Claude Frollon, oikeudentuntoisen mustalaistyttö  Esmeraldan ja urhoollisen kapteeni Phoebusin elämän ikiajoiksi. Musikaalin on luonut Oscar-palkittu kaksikko Alan Menken sekä Peter Parnell. Lumoava musiikki perustuu Disney-elokuvan musiikkiin sekä musikaalia varten sävellettyyn musiikkiin. Suomennoksesta vastaa Mikko Koivusalo.


Komisario Palmun erehdys, 9.11. kello 13.00 Turun Kaupunginteatteri, Turku (pikkujoulumatka)

Iloisia ja mieltä lämmittäviä teatterielämyksiä tarjolla! Lähtö kello 11.00 bussilla Savilasta. Lippu, bussi ja ruokailu yhteensä 80 euroa, ei-jäsenet 85 euroa. Pikkujouluruokailu esityksen jälkeen ravintolassa Turussa. Sitova ilmoittautuminen 8.10. mennessä.

Rikkaan suvun musta lammas Bruno Rygseck löydetään kotonaan kuolleena. Asian voi selvittää vain yksi henkilö ja kyseinen herra hälytetäänkin oitis apuun. Komisario Palmu oikaisee piippuaan ja antaa epäilyksensä valon langeta jokaisen tapahtumapaikalla sattumoisin oleilleen sukulaisen ja palvelusväen ylle. Kaunaa vainajaa kohtaa on kannettu, selkä vääränä suorastaan, mutta kuka on syypää tapahtuneeseen? Mika Waltarin luomaa etsivähahmoa komisario Palmua näyttelee Taneli Mäkelä. Ohjaus Panu Raipia.


Kuumia aaltoja, 3.12. kello 18.00, Juhlahovi, Rauma

Lippu jäsenelle 22 euroa, mutta jos saat mukaasi uuden jäseneksi liittyvän, pääsette molemmat yhteishinnalla 40 euroa. Ilmoittaudu 11.11. mennessä Toinille. 


MATKAT JA TOIMINTA VUONNA 2020 

Sound of Music, 5.2. Tasala, Luvia 

Lähtö Savilasta kello 16.45. Lippu, väliaikakahvi ja bussi 35 euroa (ei-jäsen 40 euroa). Sitova ilmoittautuminen 20.1.2020 mennessä.  

 


MUITA JÄSENETUJA

Rauman kaupunginteatteri

Esityksen arkisin maanantaista torstaihin saat kaupunginteatterissa lipun edullisemmin. Ilmoita lippua ostaessasi, että olet Rauman Teatterikerhon jäsen. Käytä etu hyväksesi ja nauti kotiteatterimme laadukkaista esityksistä. 

Ilmoittautumiset kannattaa tehdä ajoissa, koska Teatterikerho lunastaa liput ilmoittautumisajan umpeuduttua. Jos et ilmoittautumisesi jälkeen pääse mukaan, yritä etsiä itsellesi sijainen. Teatterikerhon hallitus on tehnyt päätöksen yhtenäisestä käytännöstä erikoistapauksissa. 

Rauman teatterikerhon jäsenmaksun suuruus on 10 euroa. 

Teatterikerholla omalla logolla olevia kasseja. Väri musta, jossa logo kullalla. Kasseja voi ostaa teatterimatkoilla tai suoraan jäseniltä. Kassin hinta on 8,00 euroa.  

(c)2018, All Rights Reserved