TULOSSA OLEVAT TEATTERIMATKAT

Ilmoittautumiset voit tehdä suoraan Toini Järvelle (toini.jarvi@gmail.com tai puhelimitse 040 5333 373) tai yhteydenottolomakkeella. Muista odottaa aina vahvistusta, kun ilmoittaudut sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeella. Vahvistus varmistaa viestisi perilletulon.


MATKAT JA TOIMINTA VUONNA 2019 

Vaaran vuodet, 7.7.2019 kello 13.00 Tuiskula, Kokemäki

Lähtö kello 11.30 bussilla Savilasta. Lippu ja bussi yhteensä 25 euroa, ei-jäsenille 30 euroa. Sitova ilmoittautuminen 6.6. mennessä. Maksu kerätään bussissa.

Sisällissodan ohella Suomen kansan vaikeimmat vaiheet koettiin viime sotien aikana ja niiden päätyttyä 40-luvun lopulla. Yleisesti tätä aikaa kutsutaan "vaaran vuosiksi". Tuntematon oli kansakunnan tulevaisuus, kun toiset puolustivat itsenäisyyttä ja demokratiaa ja toiset toivoivat peräti "kansanremokratiaa". Kun "sotaan syylliset" piti tuomita ja panna linnaan, vaikka jotkut kätkivät kiiruulla aseita sissisotaa varten. Kun entiset aseveljet "sakemannit" piti kyörätä Lapista, valtavat sotakorvaukset suorittaa ja uudelleen luovutettujen alueiden evakot (meil Köyliis räisäläiset) piti asuttaa ja auttaa uuden elämän alkuun. Vuorten kokoisia olivat vaikeudet, vaan pakko oli jaksaa ja jälleen rakentaa.Kaksi puuta, 17.8. kello 14.00, Fåfänga, Rauma

Kukin saapuu itse teatterille. Liput 25 euroa, ei-jäsenet 30 euroa. Sitova ilmoittautuminen 16.7. mennessä.

Juha Tapion hittien kuljettama Kaksi puuta on hauska tarina rakkaudesta, intohimosta ja ... jääräpäisyydestä. Kahden täysin erilaisen maailman kohdatessa ristiriidoilta ei voida välttyä, mutta kenties näkökulmien avartaminen voi tuottaa myös jotain hyvää ja yllättävää. Romanttisen komedian ovat käsikirjoittaneet Osku Valve ja Otto Kanerva. Kanerva myös ohjaa esityksen. Rooleissa nähdään ja kuullaan Ria Kataja, Mikko Töyssy, Otto Kanerva, Hanna Vahtikari, Veera Tapanainen ja Miikka J. Anttila. Vauhdikasta menoa säestää ja rytmittää Antti Vauramon johtama bändi.


Vanhoja poikia, 28.9. kello 13.00 Tampereen Työväen Teatteri, Tampere

Lähtö kello 9.45 bussilla Savilasta. Lippu ja bussi yhteensä 55 euroa, ei-jäsenet 60 euroa. Menomatkalla poikkeamme ABC:llä (omakustanteinen ruokailu). Sitova ilmoittautuminen viimeistään 27.8.

Niilo on eläköitynyt kalastaja, Arvi käy vielä muikkuverkoillaan. Arvin poika Pekka kaipaa sinne missä on naisia, kaupunkeihin ja omaan elämään. Lati on osuuskauppias, jota vaimo turhaan yrittää pitää tiukassa hihnassa. Neljä miestä tuulisella Saimaan saarella, muistot, toiveet, syvimmät surut ja hellimmät unelmat jaetaan yhdessä. Nokipannukahvi on tulilla, kuppinsa pohjalle on lupa kaataa pienet plöröt, kukaan ei kiellä eikä kehota. Miehet kuljettavat tarinaansa parinkymmenen Junnun laulun voimin, huumori ja haikeus lyövät komeasti kättä. Ja jossain kääntää norppakin kylkeään. Rooleissa Taneli Mäkelä, Esko Roine, Tuomas Uusitalo, Puntti Valtonen. Käsikirjoitus Tommi Auvinen ja Seija Holma, laulut Juha Vainio, ohjaus Tommi Auvinen.


Notre Damen kellonsoittaja, 26.10. kello 14.30, Tampereen Teatteri, Tampere

Lähtö kello 10.45 bussilla Savilasta. Lippu ja bussi yhteensä 80 euroa, ei-jäsenet 85 euroa. Menomatkalla poikkeamme ABC:llä (omakustanteinen ruokailu). Sitova ilmoittautuminen 25.9. mennessä.  

Notre Damen kellonsoittaja perustuu Disneyn animaatioelokuvaan ja Victor Hugon saman nimiseen romaaniin. Musikaali kertoo rohkeudesta ja sorrosta, vihasta ja rakkaudesta - taistelusta paremman maailman puolesta. Sen jännittävät ja mukaansatempaavat tapahtumat sijoittuvat 1400-luvun lopun Pariisiin. Kellonsoittaja Quasimodo on hyväsydäminen, mutta epämuodostunut hylkiö. Kyttyräselkäisenä hän on elänyt koko ikänsä Notre Damen katedraalin suojissa, sieltä koskaan poistumatta. Yksi päivä muuttaa Quasimodon, hänen isäntänsä arkkidiakoni Claude Frollon, oikeudentuntoisen mustalaistyttö  Esmeraldan ja urhoollisen kapteeni Phoebusin elämän ikiajoiksi. Musikaalin on luonut Oscar-palkittu kaksikko Alan Menken sekä Peter Parnell. Lumoava musiikki perustuu Disney-elokuvan musiikkiin sekä musikaalia varten sävellettyyn musiikkiin. Suomennoksesta vastaa Mikko Koivusalo.


Komisario Palmun erehdys, 9.11. kello 13.00 Turun Kaupunginteatteri, Turku

Lähtö kello 11.00 bussilla Savilasta. Lippu, bussi ja ruokailu yhteensä 80 euroa, ei-jäsenet 85 euroa. Pikkujouluruokailu esityksen jälkeen ravintolassa Turussa. Sitova ilmoittautuminen 8.10. mennessä.

Rikkaan suvun musta lammas Bruno Rygseck löydetään kotonaan kuolleena. Asian voi selvittää vain yksi henkilö ja kyseinen herra hälytetäänkin oitis apuun. Komisario Palmu oikaisee piippuaan ja antaa epäilyksensä valon langeta jokaisen tapahtumapaikalla sattumoisin oleilleen sukulaisen ja palvelusväen ylle. Kaunaa vainajaa kohtaa on kannettu, selkä vääränä suorastaan, mutta kuka on syypää tapahtuneeseen? Mika Waltarin luomaa etsivähahmoa komisario Palmua näyttelee Taneli Mäkelä. Ohjaus Panu Raipia.

 

MUITA JÄSENETUJA

Rauman kaupunginteatteri

Esityksen arkisin maanantaista torstaihin saat kaupunginteatterissa lipun edullisemmin. Ilmoita lippua ostaessasi, että olet Rauman Teatterikerhon jäsen. Käytä etu hyväksesi ja nauti kotiteatterimme laadukkaista esityksistä. 

Ilmoittautumiset kannattaa tehdä ajoissa, koska Teatterikerho lunastaa liput ilmoittautumisajan umpeuduttua. Jos et ilmoittautumisesi jälkeen pääse mukaan, yritä etsiä itsellesi sijainen. Teatterikerhon hallitus on tehnyt päätöksen yhtenäisestä käytännöstä erikoistapauksissa. 

Rauman teatterikerhon jäsenmaksun suuruus on 10 euroa. 

 Teatterikerholla omalla logolla olevia kasseja. Väri musta, jossa logo kullalla. Kasseja voi ostaa teatterimatkoilla tai suoraan jäseniltä. Kassin hinta on 8,00 euroa.  

(c)2018, All Rights Reserved